Ford Ecosport je primeren tudi za starejše

Ford Ecosport

Ford Ecosport je odličen za voznike vseh starosti. narejen je tako, a ima precej povišan odmik od tal. To je izredno priročno za starejše voznike, ki se s težavo usedejo v nizek in športen avtomobil. Tudi izstop iz takšnega avtomobila bo izredno enostaven. V notranjosti ima vozilo povišan tudi sedež, kar nam omogoča tudi boljšo vidljivost na cesto, saj smo med vožnjo optimalno dvignjeni.

Ford Ecosport je primeren tako za mirno vožnjo po mestu, kot tudi za divje raziskovanje narave. Ker ima dvignjeno podvozje, nas med vožnjo ne bo skrbelo, da bi nehote dregnili v kakšno oviro, ki se pojavi na poti. Zunanjost avtomobila iz izdelana z vrhunsko tehnologijo večstopenjskega lakiranja, ki avtomobilu omogočajo dolgoletno ohranjanje lepe in žive barve. Najbolj priljubljena barva letošnjega leta je zagotovo Tiger Eye, ki izraža močno voljo vsakega voznika.

Ford Ecosport bomo z lahkoto upravljali, saj ima velike in dobro vidljive gumbe. Tudi zadnje sedež si bomo lahko nastavili popolnoma za svoje potrebe. Tako si bomo lahko prilagodili naklon naslonjala in pri vožnji udobno uživali.

Avtooptika omogoča natančen pregled pnevmatik

Avtooptika je izraz, ki ga uporabljamo za pravilno optično nastavitev avtomobilskega podvozja. To pomeni, da nam strokovnjaki natančno in skrbno pregleda, ali so gume našega vozila dobro in pravilno usmerjene. Med vsakodnevno vožnjo se namreč zgodi, da pnevmatike ne delujejo več optimalno.

Avtooptika nam po pregledu in ureditvi težav omogoča, da imamo boljšo lego na cestišču in tako sebi in soudeležencem zagotovimo varno vožnjo. Poleg tega pa to posledično vpliva tudi na boljše zaviranje ter na manjšo porabo goriva, kar je tudi za voznika izredno pomembno.

Avtooptika je kraj, ki ga moramo obiskati, ko opazimo, da naš avtomobil med vožnjo vleče v desno ali v levo, saj je to prvi znak, da avtomobil potrebuje dober pregled pri avtooptiku.