Implantat mora biti stabilen

Implantat

Implantat je pripomoček, s katerim si vsakdo lahko omogoči nov nasmeh. Če se nam zgodi, da izgubimo le en zob, bo nadomeščanje le-tega s pomočjo implantata precej enostavno. Če pa si želimo nadomestiti vse zobe, si bomo morali zagotoviti kakovostne implantate, ki bodo trdno stali znotraj naše ustne votline. 

Implantat je z drugimi besedami povedano, zelo enostaven vikaj, ki je izdelan tako, da se čim lažje in čim lepše vgradi v kost naše ustne votline. Tu nam bo služil kot umetna korenina in nam tako omogoči, da bomo nanj namestili nov zob ali celotni mostiček. Seveda bomo za namestitev celotnega spodnjega ali zgornjega loka zob, potrebovali več kot le enega. Idealno je, da si jih namestimo vsaj štiri. Določeni implantologi priporočajo tudi šest implantatov za vsako čeljust. 

Implantat se torej vgradi v majhne luknjice, ki jih kirurg zavrta v našo čeljust. Nato pa moramo počakati, da mine obdobje osteointegracije. To je obdobje, v kateremu se bo implantat vrasel v našo kost. To obdobje traja različno dolgo. Pri nekaterih pacientih le dva meseca, pri nekaterih pa tudi šest mesecev. 

Zobne luske za filmski nasmeh

Zobne luske imajo zelo preprost in učinkovit namen. Namestijo se zato, da se v čim hitrejšem času pride do lepega in bleščečega nasmeha. Ker vedno več ljudi ni zadovoljnih z videzom svojih zob, saj občudujejo na filmskih platnih krasne nasmehe filmskih igralcev, se v estetskem zobozdravstvu veliko pozornosti nameni prav nameščanju zobnih lusk. 

Zobne luske so izjemno hitra rešitev za vsakogar, saj nam, s skorajda minimalno invazivno metodo, omogočijo krasen nov nasmeh. Pomembno se je zavedati, da bodo naši zobje kljub zobnim luskam še vedno vitalni. 

Zobne luske nam bodo le pomagale pri spremembi oblike, velikost in tudi barve zob. Nihče noče več imeti obarvanih in porumenelih zob, ki delujejo izjemno neprivlačno, zato si z zobnimi luskami povrnejo mladost in lepoto.