Spletna ribiška trgovina za vse kar dober ribič potrebuje

spletna ribiška trgovina

Obstaja veliko ljudi, ki zelo radi ribarijo. Ljudje ribarijo zaradi svojega dela in preživetja, prav tako pa ribarijo tudi, kot za šport oziroma hobi. Tisti, ki se ukvarjajo z ribištvom profesionalno potrebujejo drugačno in boljšo ribiško opremo od tistih, kateri se z ribištvom ukvarjajo samo zaradi sprostitve in druženja. Najboljše mesto, kjer ribič lahko dobi vso dobro ribiško opremo je spletna ribiška trgovina.

Kaj vse se lahko najde na spletni ribiški trgovini?

Spletna ribiška trgovina Kostevc nudi širok in pester izbor pripomočkov za lažje in bolj zabavno lovljenje. Spletna ribiška trgovina ponuja daljinske čolne, podmetalke, blazine, mreže, ribiške nože, nože, plovce, uteži in svince, najlon vrvice, trnke, metre, škatle, antiseptike, kamere, različen ribiški pribor in ribiške palice. 

Spletna ribiška trgovina nudi tudi mnogo ugodnosti ob večjem nakupu, tako da se nakup na spletni ribiški trgovini res splača. Spletna ribiška trgovina ima zelo dobro razporejene in organizirane izdelke. Pod vsakim izdelkom je napisan model, njegova specifikacija ter točno čemu je namenjen, tako da je izbira in nakup veliko lažja.

Kako pravilno ribariti oziroma izvajati ribolov?

V Sloveniji je za ribolov potrebno imeti dovolilnico za lovljenje oziroma ribarjenje, saj so nekatere vrste rib ogrožene in zaščitene. Spletna ribiška trgovina ne nudi dovolilnic, nudi pa odlično ribiško opremo. 

Ribiči se delijo v dve kategoriji, in sicer na ribiče turiste in ribiče, ki so člani posamezne ribiške družine. Prvi za ribolov kupujejo veljavno dnevno ribolovno dovolilnico. Drugo imajo letno ribolovno dovolilnico, ki velja le za določene revirje in za predpisano število ribolovnih dni. Ko postanete član ribiške družine, morate v določenem obdobju od včlanitve opraviti tudi obvezen ribiški izpit. Ribiške družine so prostovoljna društva, ki se združujejo v Ribiško zvezo Slovenije. Za včlanitev v katero od ribiških družin, morate direktno kontaktirati izbrano družino.