Travne rešetke obvarujejo travo pred poškodbami

Travne rešetke

Travne rešetke se nameščajo na travnato površino, čez katero se bomo dnevno večkrat zapeljali z avtomobilom ali z traktorjem. Rešetke na travnati površini poskrbijo, da ima trava vedno lep izgled,  čeprav neprestano stopamo po njej. Trava je namreč pri uporabi travne rešetke, popolnoma zakoreninjena vanj, kar pomeni, da je prevozno sredstvo ne more poškodovati. 

Travne rešetke nam bodo omogočale tudi ohranjanje lepe in zelene travnate površine, ki bodo tako lepo krasile našo okolico. Če se po travnati površini velikokrat zapeljemo, postane hitro blatna, trava pa se popolnoma uniči. V poletnem sušnem obdobju pa se tako zaščitena trava ne bo posušila in odmrla. 

Travne rešetke bomo enostavno položili kar sami. Ker so izredno lahke, jih bomo brez težav nosili in prenašali. S pomočjo travnatih rešetk bodo meteorne vode, ki povzročajo poplave in ogromno škodo, hitro poniknile v zemljo. Na kvalitetne travne rešetke se bodo dobro oprijele različne avtomobilske ali traktorske gume, kar je zelo pomembno v zimskem času, ko je zunanja podlaga večkrat mokra, zaledenela in spolzka. 

Travne plošče za parkirišče

Travne plošče so odlične za vsako dvorišče, na kateremu želimo ustvariti večje ali manjše parkirišče za avtomobile. V Sloveniji imamo ogromno proizvajalcev travnih plošč, ki izdelujejo travne plošče najvišje kvalitete. To pomeni, da so odporne tudi proti nizkim temperaturam in zmrzovanju tal. Ker postane vsaka okolica s pomočjo travnih plošč hitre lepo urejena, se travne plošče lahko namestijo tudi okrog kmetijskih objektov, kjer vsakodnevno prehaja vsa kmetijska mehanizacija, ki bi brez travnih plošč zagotovo poškodovala tla. 

Travne plošče so odlične tudi za dovoze, ki peljejo do našega doma, saj se na njih avtomobil enostavno povzpne tudi na večjih strminah. Z njimi pa se velikokrat utrjuje brežine, ki rade začnejo drseti navzdol. 

Travne plošče lahko kupimo v različnih dimenzijah in jih postavimo kar sami, saj je sistem postavljanja zelo jasen in enostaven.